60. tjedan aktivnosti „Škole samostalnog življenja“

Još jedan tjedan je iza nas, i vjerovali ili ne, nama je ovo bio 60. tjedan uzastupnog druženja u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću“. Kada prevrtimo malo film, shvatimo koliko smo sretni što imamo priliku družiti se svakodevno i što su iza ali i ispred nas još mnog divni trenutci.

Ovaj tjedan druženje smo započeli rođendanom naše drage Anite Lončarević, kojoj ovim putem još jednom želimo od srca sve najbolje!

A kako volimo goste, ovaj tjedan nam se pridružila i Nikolina Zdenčan, koja je po struci frizerka i koja ne samo da nas je educirala o higijeni vlasišta nego nam je napravila i frizure koje smo si sami poželjeli!

Bitan dio ovog radnog tjedna bila je i priprema naših članova Josipa Mitera i Senke Jung za prvo nacionalno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom „Amorova žlica – za društvo jednakosti“ koje se održava upravo danas, 12.9.2021. u Vinkovcima. Na svu sreću, zahvaljujući našim prijateljima iz Industrijsko obrtničke škole Slatina, gospođi Blaženki Kovač i gospodinu Goranu Iveziću i te pripreme su tekle glatko, slatko i kvalitetno, a o svemu tome više ćete doznati USKORO! Do tada držite fige našim natjecateljima!

Kraj tjedna zaokružilo je obilježavanje Međuanrodnog dana psimenosti ali i radionica naše drage psihologinje Jasna Plantak sa kojom smo pričali o strahu, kako ga savladati, a i uprizorili smo neke situacije te pričali o našim reakcijama na određene trenutke u kojima doživljavamo strah.

Sve to sa još puno smijeha, hodanja, kuhanja, čišćenja, spremanja ali i uživanja odigralo se ovaj tjedan, a mi ni malo umorni, već naprotiv uzbuđeni, veselimo se novom tjednu koji je pred nama!

Dnevne aktivnosti “Škole samostalnog življenja” održavaju se u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću!” čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica a jedan od partnera Udruga Vretenac. Projekt “Nauči me i uspjet ću!” odobren je u okviru poziva “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Povećaj ili smanji font
Inverzija boja