Gostovanje u programu Radio Slatine

U srijedu, 9.2.2022. predsjednica Udruge Vretenac, Slatina Patricija Karaman i tajnica Udruge Ivana Sabolić bile su gosti u programu Radio Slatine pod vodstvom Ratke Turk i Juraja Sertića.

Povod za druženje bilo je dobivanje priznanja “Vitez tolerancije” za 2022.godinu koja je Udruzi dodijeljeno u Novom Sadu ove godine za nesebičan doprinos promociji vrijednosti tolerancije i dobra djela prema socijalno ranjivim pojedincima i grupama.

Osim razgovora o samom Priznanju, dotakli smo se i projekata koje udruga trenutno provodi, a to su „Nauči me, uspjet ću“, „Moj asistent IV“, i projekt „Pokreni promjenu – unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“. Također, spomenuli smo i odobravanje Institucionalne podrške stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini u 2021. godini čijom podrškom je ove godine u Udruzi Vretenac, Slatina zaposlena jedna osoba na puno radno vrijeme kao stručni suradnik-administrator.

Na kraju same radijske emisije pozvali smo sve da 11.02.2022. posjete naš izložbeni štand povodom Valentinova, koji će biti postavljen na Trgu Sv. Josipa od 10 do 12 sati.

Foto: Radio Slatina