Matejeva poruka svijetu (iliti što bi Matej poručio za kraj pisanja Matejevih priča)

Tako je brzo došao kraj godine, a samim time i pisanje mojih priča (Matejevih priča) da mi je pomalo žao, no u drugu ruku mi je drago, jer sam svijetu kroz svoje priče pokazao i dokazao da mogu sve kao i drugi, da nisam drugačiji – dobro, možda ipak malo.

Sretan sam, jer znam da će nakon mojih priča zasigurno biti, možda još bolje i zanimljivije priče te vas sve pozivam da ih i dalje nastavite čitati – jer, kako kaže jedan citat „Samo posebni ljudi mogu dotaknuti čovjeka blizinom. Jer, oni ne traže pozornost. Takvi su, posebni i tihi. Ne treba im visina da bi se vidjeli. Imaju oni u svom srcu i nebo i mjesec i zvijezde“.

Vjerojatno ćete naučiti puno toga o nama Vretencima – da smo posebni, drugačiji, ali prije svega, kako kaže jedna moja priča – ISTI, ALI DRUGAČIJI SKROZ.

Autor: Matej Teglović
Tekst uredila: Helena Dereš

Prosinac, 2023.

Matej Teglović

Zovem se Matej. Imam 20 godina i živim u Starinu, to je selo blizu Slatine. U 2023. godini na web stranici Udruge Vretenac imat ćete priliku pratiti i čitati moj osobni blog „Matejeve priče“. Kroz ovaj blog upoznat ćete mene, moj život, što volim, što ne i moje hobije.