Štand ljubavi – ljubavlju obojena čestitka Vretenaca svome gradu

Srce i cvijet sinonimi su, a ponajviše i prve asocijacije na ljubav i Dan zaljubljenih – Valentinovo. I upravo su raznolika srca, cvijeće, prigodni pomno osmišljeni aranžmani i razne maštovite kreacije bile su izložene u petak, 12.2.202., nadohvat Slatinčanima na još jednom, sada već i tradicionalnom, ”Štandu ljubavi” Udruge Vretenac.

Usprkos pandemiji uspjeli su Vretenci i ove godine povodom Valentinova uz malu pomoć svojih mama osmisliti, a zatim i vješto provesti u djelo odnosno izraditi brojne predmete tematski vezane za Dan zaljubljenih. Radovi su nastali u prostorima Poduzetničkog inkubatora na radionicama koje su se održavale u okviru dnevnih aktivnosti ”Škole samostalnog življenja”.

Unatoč popriličnoj hladnoći uzrokovanoj ovećim temperaturnim minusom i sami Vretenci došli su na Trg sv.Josipa obići svoj štand koji je od samog postavljanja izazivao poprilično zanimanje prolaznika. Ovim putem Vretenci se još jednom žele zahvaliti svima koji su štand posjetili, srce Vretenaca ugrijali, a svojom donacijom pomogli rad Udruge, kao i Turističkoj zajednici Grada Slatine na pomoći u organizaciji još jednog, ljubavlju obojenog, štanda.

Tekst i fotografije preuzete s web stranice Radia Slatine.

Povećaj ili smanji font
Inverzija boja