16. radionica projekta „Škola, mačji kašalj II“

Čarolija najlješeg mjeseca u godini zavladala je radionicom projekta „Škola, mačji kašalj II“.

Sve ljepote prosinca sažete su u božićnim filmovima koje i veliki i mali s veseljem iščekuju. Tako su i predškolci ovu šesnaestu blagdansku radionicu otvorili crtanim filmom „Djed Božićnjak“. Crtani filmovi su nešto što obilježava svako djetinjstvo i dječji razvoj, ali uz one male vole ih gledati i oni veliki. Crtani film „Djed Božićnjak“ privukao je pažnju i zanimanje naših predškolaca a preporuka je to i za privlaćenje vaše pažnje.

Posebno veselje izazvala je božićna čajanka koju su uz pomoć voditeljica aktivnosti edukacijskih rehabilitatorica Patricije Karaman i Ivane Sabolić predškolci pripremili. Kada je čaj zagrijao trbuščiće, obraze su ozarili božićni paketići koje su za predškolce pripremile voditeljice.

Posljednja radionica projekta „Škola, mačji kašalj II“ prije božićnih praznika održana je u ponedjeljak 21.12.2020., pod vodstvom edukacijskih rehabilitatorica Patricije Karaman i Ivane Sabolić, a financijskom podrškom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.