15. radionica projekta „Škola, mačji kašalj II“

Petanestu radionicu projekta „Škola, mačji kašalj II“ zahvatila je zimska čarolija. Power Point prezentacijom prdškolci su upoznali zimu, njezina obilježja, vrijeme, a saznali su i zašto je prosinac mjesec čarolije i koji se to blagdani u prosincu obilježavaju.

Obojili su predškolci na radionici i Božić spajajući isprekidane linije božićnih ukrasa, a božićne ukrase i motive vatenim štapićima su i istočkali a sve sa ciljem razvoja grafomotorike, vježbanja fine motorike, te razoja vizualne percepcije i koordninacije oko-ruka.

Zimskim radostima predškolci su zaključili radionicu. Napravili su pravog pravcatog snjegovića uz pomoć predložaka i dobivenih elemenata.

Psihologinja Jasna Plantak u sklopu projekta „Škola, mačji kašalj II“ održala je i radionicu „Grupa podrške za roditelje“.

Petnaestu radionicu projekta „Škola, mačji kašalj II“ vodila je edukacijska rehabilitatorica Ivana Sabolić, a radionica se održala u ponedjeljak 14.12.2020. godine pod financijskom podrškom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Povećaj ili smanji font
Inverzija boja