61. tjedan aktivnosti „Škole samostalnog življenja“

Prošli tjedan bio nam je ispunjen različitim aktivnostima i uzbuđenjima, pa samo tako ovaj tjedan odlučili malo skratiti i malo više odmarati, a malo manje raditi.

No, da ne bude zabune, radilo se, ali prva je na redu bila Senka i doživljaji s gastro natjecanja „Amorova žlica“.

U iščekivanju rezultata s istog natjecanja pregledale su se fotke, zasukali su se rukavi i poredio se i uredio prostor u kojem svakodnevno boravimo. Nije nam čišćenje baš najdraža aktivnost, ali pretpostavljamo da znate onu „Što se mora, nije teško!“, a u dobrom društvu to „teško“ postane malo lakše.

Što se tiče novih vještina, pozabavili smo se vezenjem, a dečki našivanjem gumbi – zanemarena, ali uvijek potrebna vještina jer otkopčanih hlača po svijetu teško je hodati.

Uz sve te silne vještin, zajedno s našim Šimom Milovcem ovladavali smo pomalo i s vještinom sviranja na klavijaturama. Uz ovladavanje sviranja vlastitih skladbi, pozabavili smo se i sviranjem pjesme „Blistaj, blistaj zvijezdo mala“.

Slušali smo još ovaj tjedan i puno glazbe, počastili se odlaskom na sok, a planirani piknik na otvorenom zahvaljujući kiši premjestili smo na terasu našeg Poduzetničkog inkubatora Slatina i bilo nam je super.
A nadamo se da je i vama tjedan bio super, te da spremni i odmorni dočekujete novi.

Dnevne aktivnosti “Škole samostalnog življenja” održavaju se u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću!” čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica a jedan od partnera Udruga Vretenac. Projekt “Nauči me i uspjet ću!” odobren je u okviru poziva “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.