Vretenci sudjelovali izložbenim štandom na manifestaciji „Zagorske jeseni 2021”

Općina Sopje, u suradnji s partnerom, Općinom Starin iz Mađarske i Udrugom žena Josipovo, organizirala je i ove godine manifestaciju ”Zagorske jeseni 2021.”

Četvrto je to izdanje ove manifestacije, na kojoj Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina već tradicionalno sudjeluje sa svojim izložbenim štandom.

Kreativni radovi izloženi na štandu nastali su na tjednim radionicama koje se održavaju za obitelji osoba s invaliditetom, a koje obiteljima puno znače jer je to vid druženja i provođenja slobodnog vremena, sa ciljem razmijene iskustva i pružanja podrške.

Vrijedne ruke radova su također i ruke Vretenaca (osoba s intelektualnim teškoćama) koji se na svojim radionicama također kreativno izražavaju. Tako su ovaj put, uz ostale šarene ukrase, nastale i male „noćne sovice” koje su korisnici radili pod mentorstvom Jasne Horvat.

Ovim putem Udruga Vretenac, Slatina zahvaljuje se svima koji su nas posjetili na štandu te nam taj način nam pružili potrebnu podršku, a posebno i jedno veliko hvala i Udruzi žena Josipovo, čiji ćemo poziv uvijek radno prihvatiti.