Donacija slatinske Mesoprerade d.o.o. Udruzi OSIT Vretenac, Slatina

Vretenci su u srijedu 15. prosinca imali čast u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Slatina ugostiti predsjednika uprave slatinske Mesoprerade d.o.o., Slavka Mađarića, Anu Matijević, izvršnu direktoricu za trading, kao i Ivanu Kostelac, izvršnu direktoricu za operacije i kvalitetu.

Naime, povod njihova posjeta donacija je financijskih sredstava Mesoprerade d.o.o. Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina u iznosu od 7.500,00 kn, ali i prilika da upoznaju članove Udruge, njezino vodstvo te se pobliže upoznaju s radom Vretenaca.

Uz donaciju, gospodin Slavko, Ana i Ivana Vretence su počastili suhomesnatim platama, te razveselili majicama, a predsjednica Patricija Karaman upoznala ih je s radom Udruge i aktivnostima koje se trenutno provode.

Iako je priroda posjeta bila službena, bilo je ovo prvenstveno prijateljsko druženje kojim su se Vretenci na čelu s predsjednicom Udruge Patricijom Karaman zahvalili gospodinu Slavku Mađariću ne samo na donaciji, već i na prijateljstvu dugom pune četiri godine rada i djelovanja Udruge. Naime, ovo nije prva donacije slatinske Mesoprerade Udruzi Vretenac, a gospodin Slavko rad Vretenaca prati i podržava od samih početaka, te iako je ovo bilo naše prvo druženje, vjerujemo da neće biti zadnje.

Na odlasku, predsjednica Udruge Vretenac Patricija Karaman, gospodinu Slavku Mađariću uručila je mali znak zahvalnosti – licitarski vjenčić te čestitku koju su izradili i potpisali članovi Udruge Vretenac.