Posjet Udruge Vretenac OPG-u MAŠALA u Gornjim Meljanima – DAN ZA 5

Kako je i obećala naša prijateljica Ratka Turk, odmah nakon njenog nastupa u emisiji „Večera za 5 na selu “ uslijedio je poziv Udruzi Vretenac za posjetu OPG-u Mašala u Gornjim Meljanima.

Tako su se danas, 5.11.2022. Vretenci zaputili jesenskim putevima podno našeg Papuka, gdje nas je dočekala uvijek dobro raspoložena i sa velikim osmjehom dobrodošlice naša Ratka.

Iako je vrijeme bilo kišno, to nas nije sprječilo da vrijeme na ovom OPG-u iskoristimo u poptunosti.

Kako Ratka zna da volimo dobro „zameziti“ prvo smo se počastili domaćim suhomesnatim proizvodima i najfinijim pogačicama sa sirom koje smo do sada probali.

Nakon toga, uslijedio je aktivni dio, Ratka nam je svima dala kantice sa pšenicom te smo šumom pošli na hranilište kako bi ostavili hranu za divlje životinje. Tu smo iskoristili priliku da se slikamo u čeki i vidimo kako to izgleda iz perspektive lovca.

Ono što nas je najviše obradovalo na OPG-u Mašala, bile su ovce koje su iako bojažljivo prišle Vretencima kako bi ih nahranili sa kukuruzom.

Kad smo sve obišli, kao i u svakoj „Večeri za 5“, uslijedila je pjesma kako bi zaključila ovo druženje koje nam je svima uljepšalo ne samo dan, nego cijeli mjesec.

Što smo zaključili? Pa ono najbitnije, a to je da se neke stvari zbilja ne mogu kupiti novcem i zato RATKA, HVALA PUNO!