Travanj – četvrti mjesec provedbe socijalne usluge – POLUDNEVNOG BORAVAKA

U travnju, u našem poludnevnim boravku, događalo se mnogo zanimljivih aktivnosti. Pripreme za nadolazeće sportske susrete u Čakovcu bile su u punom jeku, te smo svakodnevno vježbali i radili na poboljšanju forme. Također smo posvetili vrijeme razvoju svakodnevnih vještina, učeći o vrijednosti novca i kupovini, kako bismo stekli korisna znanja za svakodnevni život.

Uz to, pripremali smo se i za našu priredbu koja će se održati u svibnju u sklopu obilježavanja Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama. Redovito smo vježbali pjevanje i usavršavali pokrete kako bismo priredbu učinili što spektakularnijom.

Između obaveza, imali smo dosta vremena za druženje i razgovore, ali smo se i educirali uz našu edukacijsku rehabilitatoricu Ivanu Sabolić, koja je uvijek zanimljiva i ima korisne aktivnosti.

Osim toga, surađivali smo s Industrijsko-obrtničkom školom Slatina u povodu Svjetskog dana činjenja dobrih djela, što je bila izvrsna prilika za zajedničko angažiranje u korisnom i altruističkom radu.

Ukupno gledajući, mjesec travanj u našem poludnevnom boravku bio je izuzetno dinamičan i sadržajan. Kroz sportske pripreme, edukaciju o svakodnevnim vještinama, pripremu za priredbu i suradnju s lokalnom školom, uspjeli smo postići puno toga. No, iznad svega, istaknula se zajednička energija i entuzijazam, što je stvorilo pozitivno okruženje za učenje, napredak i međusobno povezivanje.

S nestrpljenjem i optimizmom gledamo prema budućim aktivnostima i izazovima koje nam donosi svibanj.