Učenici (sudionici) projekta „POKRENI PROMJENU II“ u zabavnom parku „AMAZINGA“

Jučer, 28.4.2023. učenici (sudionici) projekta „POKRENI PROMJENU II – Unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“ posjetili su zabavni park AMAZINGA u Zagrebu i proveli još jedan zajednički dan ispunjen brojnim aktivnostima.

Na izlet su zajedno išli učenici posebnih odjela i učenici 5.-ih razreda iz Osnovne škole Josipa Kozarca i Osnovne škole Eugena Kumičića u pratnji asistentica i pod vodstvom učiteljica; Ivane Sabolić, Anje Majdenić, Tomislave Medvedović i Patricije Karaman.

Amazinga je smještena na Zagrebačkom velesajmu i to je park kojeg čini 14 različitih trampolin atrakcija. Na trampolinima ne samo da se može naučiti svoje prve trikove, zakucavati koševe i ozbiljno trenirati, nego se može i izvrsno zabaviti s prijateljima, što je u konačnici i bio cilj ovog izleta. Odlična stvar je što su svi trampolini izrađeni po najvišim standardima, privlačni su i različito osmišljeni, a iskusni treneri i animatori pobrinuli su se da naš boravak u Amazingi bude što opušteniji i sigurniji.

Učenici su osim trampolinskog parka, uživali i u atrakcijama kao što su adrenalinski park, laser tag te razne VR komore.

Bio je to dan proveden u odličnoj atmosferi, s dozom adrenalina, uzbuđenja i puno zabave koji je dodatno povezao učenike koji su sada bogatiji za još jedno novo iskustvo.