„Uskršnja potraga za jajima“ i štand Vretenaca u parku kod sekvoje

Ususret Uskrsu, ove godine u organizaciji Slatinskog informativnog centra, 16.4.2022. u parku kod slatinske sekvoje održala se „Potraga za uskršnjim jajima“.

Tijekom trajanja manifestacije uskrsne ukrase na svome štandu izložili su članovi naše Udruge, koji su zadnjih mjeseci vrijedno pripremali kreativne uratke napravljene s puno ljubavi i pažnje.

Osim izložbe radova pripremili smo 50-ak tombola koje su bile dio iz vlastite izrade, a dio iz donacija sponzora. Sponzori za tombole bili su nam poduzetnici iz Poduzetničkog inkubatora Slatina: Klaudija Rončević- krojačka radnja Ronnys, Dalibor Pukanić- Stiroporko DP Designe, Marijana Dujak- krojačka radnja Dema, O.Š. Davorin Trstenjak Čađavica, “Dravska priča” te Mirjana Karaman sa svojim licitarskim srcima.

Izložbu su posjetili brojni građani grada Slatine i okolnih mjesta, a među njima i brojni volonteri naše udruge.

Poseban doprinos vidljivosti ove manifestacije ali i zalaganja Udruge Vretenac, Slatina u promidžbi događanja u gradu Slatini, dali su predstavnici Domaćeg radija iz Münchena čija je voditeljica Marijana Ferenčak iz šarenog gnijezda izvukla završnu tombolu.

Pokrovitelji „Potrage za uskršnjim jajima“ su bili Grad Slatina i TZ Grada pa su se današnjoj manifestaciji pridružili i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i direktor TZ Grada Slatine Jurica Bosak koji su također posjeliti štand Udruge i time obradovali članove.