Vretenci sudjelovali na 13. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Čakovcu

Danas, 4. svibnja 2024., u Čakovcu, dvorana Graditeljske škole bila je središte 13. Sportskih susreta udruga osoba s intelektualnim teškoćama, organiziranih u suradnji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.

U ime Udruge Vretenac iz Slatine, članovi Senka Jung, Goran Grahovac i Matej Teglović, u pratnji voditeljice Ane Teodorović i volonterke Danijele Zeman, s ponosom su sudjelovali u natjecanju. Kategorije su bile raznolike – štafetna igra, nošenje loptice u žlici, karike na marike, bacanje loptice u koš, potezanje konopa te štafeta sa kvačicama. Iako se nisu plasirali među prvih troje, svaki sudionik je nagrađen medaljom za sudjelovanje. Taj gest potvrđuje važnost truda i upornosti, istovremeno oplemenjujući svaki trenutak proveden u sportskom duhu.

Čestitke svim natjecateljima na njihovim dostignućima! Ovi susreti zasigurno će ostati duboko urezani u sjećanju svih prisutnih, te s nestrpljenjem iščekujemo sljedeće prilike za okupljanje i zajedničko natjecanje.