Vretenci sudjelovali na prvoj roštiljadi u SEQUOI

Dana 30.7.2022. održana je 1. roštiljada u Sequoi, čiji je glavni sponzor bila tvrtka Mesoprerada d.o.o. uz podršku tvrtke Slavonica d.o.o.

Na poziv za sudjelovanje rado smo se odazvali, te su natjecateljski dvojac ispred Udruge Vretenac, Slatina činili naši članovi Davor Marincel i Senka Jung.

U natjecanju tko će pripremiti najbolji roštilj i poslužiti najljepše složeni tanjur natjecalo se desetak ekipa, a ocjenjivali su šef kuhinje restorana Sekvoje Siniša Šimunović, posjetiteljice Snježana Žilavi i Nikolina Tomić, uz podršku voditelja EPIcentra Jurice Culeja.

Konkurencija je bila jaka, ali se naši Dado i Senka nisu dali smesti, te su osvojili treće mjesto i simboličnu nagradu – dva burgera. Na drugo mjesto s dvije porcije ćevapčića kao nagradom plasirala se ekipa Kumovi, a pobjednici su dvojac koji se nazvao Vatreni jahači.

Zahvaljujemo se Posjetiteljsko-interpretacijskom centru „EPIcentar Sequoia“ na pozivu i organizaciji ovog hvalevrijednog događaja te ćemo se zasigurno pridružiti i na sljedećem, kojeg jedva čekamo.