5. radionica projekta „Škola, mačji kašalj II“

Jesen je pokucala i na vrata pete radionice projekta „Škola, mačji kašalj II“, pa su tako predškolci pod vodstvom edukacijski rehabilitatorica Patricije Karaman i Ivane Sabolić učili o ovom godišnjem dobu.

Što je to jesen? Kakvo je vrijeme u jesen? Čime se ljudi bave u jesen? Koje životinje se spremaju na zimski san? neka su od pitanja na koja su predškolci uz pomoć prezentacije i slikovnog prikaza odgovorili.

Jesenske boje krošnjma stabala predškolci su utaplaki prstićima, a igrajući „Toplo-hladno“ bacili su se na potragu jesenskih plodova u prostoru. Kuhajući čaj u pratnji voditeljica predškolci su zaključili još jednu radionicu.

Aktivnostima projekta „Škola, mačji kašalj II“ djecu se potiče na usvajanje vještina i znanja potrebnih za polazak u školu, ali i da izvršavaju, u granicama svojih sposobnosti, maksimum svojih aktivnosti svakodnevnog života kod kuće,u školi, vrtiću ili u igri.

Peta radionica projekta „Škola, mačji kašalj II“ održala se u ponedjeljak, 5.10.2020., pod financijskom podrškom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.