54. tjedan aktivnosti „Škole samostalnog življenja“

Kao i svaka, tako i naša mala „Škola samostalnog življenja“ ima svoje ljetne praznike, a tjedan iza nas bio je posljednji radni tjedan prije prazničenja i odmaranja.

Upravo zbog toga one radne obaveze smo sveli na minimum, poredili smo naravno svoj radni prostor, pobrinuli smo se i za cvijeće, a zatim smo se aktivno posvetili ispijanju kave i druženju. Puno smo razgovarali, otkrili ljetne planove, neki su ih tek ovaj tjedan skovali, pa uz dobre ideje i hladnu limunadu smo se pozdravili i poželjeli si dobre, aktivnostima i odmorom ispunjene praznike.

Svima vama koji ste na punjenu baterija poznatom kao godišnji odmor želimo baš to – puno odmora, uživanja i baterije na 100% pune.

Dnevne aktivnosti “Škole samostalnog življenja” održavaju se u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću!” čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica a jedan od partnera Udruga Vretenac. Projekt “Nauči me i uspjet ću!” odobren je u okviru poziva “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.