Izložbenim štandom Vretenci sudjelovali na 7. Obrtničko – gospodarskom sajmu u Parku 136. slatinske brigade

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore – Udruženje obrtnika Slatina, Turističke zajednica Grada Slatine i Grada Slatine ovu nedjelju, 8.5.2022. održan je 7. Obrtničko-gospodarski sajam u Parku 136. slatinske brigade.

Ovaj 7. po redu Obrtničko-gospodarski sajam ugostio je mnoštvo izlagača – obrtnika i poduzetnika, koji su snažan pokretač razvoja gospodarstva i predstavnici kvalitete ponude naše destinacije i brenda Slavonije. Uz raznoliku i atraktivnu ponudu izlagača, posjetitelje je zabavio cjelodnevni kulturno-zabavni program.

Upravo zbog svoje prepoznatljivosti, Udruga Vretenac, Slatina imala je priliku svojim izložbenim štandom prikazati kreative uratke svojih članova, te biti dio ove lijepe priče koja se već tradicionalno održava u Gradu Slatini.

Na štandu su ispred Udruge Vretenac, Slatina sudjelovali Jelica Hržina, Spomenka i Anita Lončarević, Senka i Anka Jung, te Matej Teglović.

Ovim putem zahvaljujemo se Udruženju obrtnika Slatina kao i Turističkoj zajednici Grada Slatine što su nam omogućili sudjelovanje na ovoj manifestaciji.