Vretenci na YESeni u hEPIcentru

YESen u hEPIcentru manifestacija je u organizaciji Grada Slatine, Turističke zajednice Grada Slatine, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ Dravska priča i Radija Slatine, a dio te manifestacije u nedjelju, 17.10.2021., bili su i Vretenci.

Udruga OSIT Vretenac, tako je na YESeni u hEPIcentru svojim izložbenim štandom predstavila proizvode nastale marljivim rukama mama članova Udruge, a uz sajam domaćih proizvoda ovu manifestaciju obogatila je i kesenijada, radionice za djecu, kao i upoznavanje s EPIcentrom Sequoia.

Ono što je Vretence oduševilo je čast dodijeljena članovima Udruge, Josipu M. i Senki J. od strane Turističke zajednice Grada Slatine. Naime Senka i Josip vodili su donacijsku prodaju kesten pirea, a novac dobiven od prodaje Vretencima će olakšati rad i omogućiti provedu planiranih aktivnosti.

Upravo zbog toga, Vretenci se ovim putem žele još jednom zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Slatine na pozivu za sudjelovanjem u ovoj manifestaciji, ali i na podršci koju pružaju radu i djelovanju Udruge.
Lijepo je biti dio zajednice i zajedno s tom zajednicom rasti i razvijati se i zato još jednom hvala svima koji su zajedno s Vretencima obogatili YESen u hEPIcentru.