O najboljem klubu na svijetu – o Hajduku

Nije tajna da volim Hajduk, a volim ga odmalena. Iako je tata vjerni navijač Osijeka, a braća ne prate nogomet, ljubav prema Hajduku mi je u krvi. Naslijedio sam je od bratića Danijela i Luke, te sestrične Kristine, oni su kao i ja vjerni navijači Hajduka.

Volim sve što se tiče Hajduka – njihovu igru, Poljud, Split, igrače i trenera. Iako su mi svi igrači jednako dobri, Marko Livaja i Danijel Šubašić su mi najdraži.

Pratim sve utakmice Hajduka, a najdraža mi je ona iz Koprivnice protiv Slaven Belupa. Tu utakmicu sam uživo pratio i navijao samo tako i Hajduk je pobijedio. Imam sve potrebno za navijanje, i majicu i šal i zastavu.

Moram još reći da sam od 2015. godine i član Društva prijatelja Hajduka Slatina, a dečki iz Društva su me prije nekoliko godina i posjetili te mi poklonili kalendar i uručili člansku iskaznicu.

Kao što sam već rekao, Hajduk mi je u krvi. To je najbolji nogometni klub, a moja najveća želja je posjetiti Split i fotkati se na Poljudu s trenerom i svim igračima.

Autor: Josip Miter
Lektura: Julijana Pavlešić
Fotografija preuzeta s web portala Informativnog centra Virovitica.

Listopad 2021.

Josip Miter

Zovem se Josip Miter i živim u Slatini s roditeljima, a od veljače 2021. godine na web stranici Udruge Vretenac imat ćete priliku pratiti i čitati moj osobni blog „Josipove priče“. Kroz ovaj blog upoznat ćete mene, moj život, što volim, što ne i moje hobije.