Tradicionalni ŠTAND LJUBAVI Udruge Vretenac, Slatina povodom VALENTINOVA <3

11.02.2022. na Trgu Sv. Josipa u Slatini sada već tradicionalno, Udruga Vretenac, Slatina organizirala je “Štand ljubavi” povodom nadolazećeg Valentinova.

“Štand ljubavi” polako postaje prepoznatljivo obilježje na kulturnoj stranici grada Slatine, a na štandu smo i ovaj put izložili uratke koji su izmamili osmijehe na brojna licima, zagrijali brojna srca i pokazali ljubav prema osobi u čijoj ruci nađu mjesto.

Ovaj puta na štandu su nam se su pridružili i učenici Industrijsko – obrtničke škole, Slatina, smjer pomoćni krojač, u pratnji svojih profesorica Paule Kukuljevič-Idek, Danice Tot i Spomenke Prša, a iznenadili su nas sa svojim kreativnim radovima koje su s veseljem postavili na naš štand u znak podrške radu naše Udruge.

Osim brojnih Slatinčana, štand su između ostaloga posjetili i učenici posebnih odjela Osnovne škole Eugena Kumičića, Slatina u pratnji učiteljica i asistentica, a štand i Vretence došao je podržati i pozdraviti i sam gradonačelnik Grada Slatine, gospodin Denis Ostrošić.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u realizaciji cjelokupne akcije, posebice tvrtki BetterWood na donaciji obrađenog drveta te učenicima Industrijsko – obrtničke škole, smjer pomoćni stolar i Turističkoj zajednici Grada Slatine na pomoći pri organizaciji i promidžbi same aktivnosti.