U sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ održan okrugli stol na temu „Mapiranje socijalnih usluga u Slavonskoj regiji“

Okrugli stol na temu „Mapiranje socijalnih usluga u Slavonskoj regiji“ održan je u petak, 3.12.2021. godine u zgradi Virovitičko-podravske županije, u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ a u organizaciji Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac, Orahovica i Virovitičko-podravske županije.

Uz Virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, na okruglom stolu sudjelovali su i predstavnici udruga partnera na projektu „Nauči me i uspjet ću!“, među kojima su bili i predstavnici Udruge OSIT Vretenac, Slatina, kao predstavnici Centra za socijalnu skrb Slatina i Centra za socijalnu skrb Požega.

Okruglim stolom obilježen je Nacionalni dan osoba s invaliditetom a za cilj je imao doprinijeti suradnji i komunikaciji na regionalnoj razini u planiranju i pružanju socijalnih usluga temeljenih na stvarnim potrebama kroz partnerski pristup i suradnju između civilnog i javnog sektora.

Okrugli stol održan je u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću!” čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica a jedan od partnera Udruga Vretenac. Projekt “Nauči me i uspjet ću!” odobren je u okviru poziva “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Fotografije preuzete s web portala https://www.icv.hr/.