Večer s volonterima

Večeras, 19.5. u Udruzi Vretenac bilo je pjesme, veselja, smijeha i zajedništva! Naši Vretenci i volonteri okupili su se s velikim entuzijazmom kako bi proveli nezaboravnu večer u sklopu aktivnosti Hrvatska volontira i Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama.

Prva aktivnost bila je priprema sladolednih kupova, a atmosfera je odmah postala živahna i razigrana. Svi su se angažirali u odabiru raznih okusa sladoleda, voća i preljeva kako bi izrazili svoju kreativnost i maštovitost i stvorili jedinstvene sladoledne kupove. Smijeh i ushićenje ispunili su prostor dok su korisnici Udruge i volonteri radili zajedno, savjetujući se i dijeleći ideje.

Nakon što su svi bili zadovoljni svojim sladolednim kreacijama, vrijeme je došlo za drugi dio večeri – KARAOKE! Parovi su se formirali između članova Udruge i volontera te su se jedan po jedan usudili stati pred mikrofon i zapjevati omiljene pjesme. Bez obzira na to je li netko bio izvrstan pjevač ili samo uživao u trenutku, svi su se osjećali prihvaćeno i podržano. Ova aktivnost omogućila je svima da se izraze na svoj način, bez osuđivanja ili pritiska.

Vretenci i volonteri zapisali su još jedan poseban zajednički trenutak u kojem su mogli biti autentični, dijeliti smijeh i ostvariti vrijedne veze. Ovakve aktivnosti ne samo da pružaju radost i zabavu, već promiču inkluziju i prihvaćanje među svima nama!