Vretenci u Vip tretmanu Caffe & night bara F1

Korisnici naše udruge već su duže vremena uspješno integrirani u društvenu zajednicu našeg grada, a i šire.

Njihovi rezultati u natjecanjima prepoznati su i na njih smo svi vrlo ponosni, no još se više ponosimo njihovim napretkom, slobodnom komunikacijom, socijalnom odnosima sa užom i širom okolinom i svemu onom što jednom riječju možemo nazvati ŽIVOT.

Vlasnik Caffe & night bara F1, Ivan Dorić prepoznao je upravo ovaj napredak i uspjeh te odlučio Vretence ugostiti u svom lokalu i to sa Vip tretmanom.

Vretenci su čekale rezervacije i osoblje koje je bilo zaduženo samo za njih, uživali su kavi i Coca – Coli, a zatim i u pikadu i bilijaru.

Nitko od Vretenaca još nikada nije igrao bilijar.

Početne nesigurne poteze ubrzo je zamijenilo pravo natjecanje u kojem je pobjedu nad muškim kolegama uvjerljivo odnijela naša Senka.

Vlasnik Ivan Dorić im je čestitao na uspjehu i rekao im da su oni za njega heroji te ih darivao posebnim darovima u kojima su bile majice izrađene upravo za njih i s kojima su postali najjače osobe u lokalu – SECURITY!

Vretenci su uživali u svakom trenutku i osmijeh im nije silazio s lica. Majice za heroje nisu skidali i kućama su krenuli u njima, a našim gradom je danas hodalo petero hrabrih mladih ljudi koji su uspjeli promijeniti sebe, ali i svoj grad.

Hvala Caffe & night baru F1 i vlasniku Ivanu Doriću na ovom divnom danu.