40. tjedan aktivnosti „Škole samostalnog življenja“

Četrdeset punih tjedana je iz nas, a baš taj četrdeseti tjedan proveli smo doma na proljetnim praznicima.

Znate onu da mi i kad ne radimo radimo, pa tako ni ovaj tjedan nismo mirovali. Na radionicama smo puno novih vještina naučili i njima ovladali, a tjedan dana provedenih doma bili su prilika da potvrdimo i utvrdimo dosad naučene vještine.

Naša teta Jasna, voditeljica aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ telefonski i putem društvenih mreža dala nam je kratke upute, a mi smo svoje ukućane razveselili obavljanjem malih i malo većih kućanskih poslova. Bilo je tu kuhanja, spravljanja slastica, pa čak i čišćenja.

Ovaj „neradni“ tjedan dobro nam je došao. Baterije smo napunili, jedni drugih smo se zaželjeli i sad odmorni i spremni s nestrpljenjem čekamo ponedjeljak.
Vama želimo ugodan ostatak ove oblačne nedjelje.

Dnevne aktivnosti “Škole samostalnog življenja” održavaju se u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću!” čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica a jedan od partnera Udruga Vretenac. Projekt “Nauči me i uspjet ću!” odobren je u okviru poziva “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.