Četvrtkom kod Vretenaca – povratak na velika vrata

Nakon duže pauze na velika vrata vratio se „Četvrtak s Vretencima“.

Radi svima znanih koronastičnih razloga, zaštite zdravlja i naših članova i volontera, ali i radi nedostatnog prostora „Četvrtak s Vretencima“ privremeno je stavljen na pauzu, a u međuvremenu došlo je i do nekih promjena.

Izabrali smo novu koordinatoricu volontera, Donatelu Stubičar, kojoj ovim putem želimo puno sreće, uspjeha i strpljenja u radu, ali i puno učenja i zabave, jer s Vretencima ne može nego biti dobro – zato Donatela samo hrabro.

No, vratimo se na ono bitno, a to su naši članovi koji su se po prvi put nakon dužeg vremena okupili u malo većem broju, pa su nam se tako uz odrasle osobe s intelektualnim teškoćama, pridružila i djeca s teškoćama u razvoju.

Pod vodstvom volonterke Marije Fumić družili su se, još jednom upoznali i naravno prepričavali sve one dogodovštine koje su jedva čekale biti ispričane. Naravno sve se je to odvijalo kroz organiziranu i planiranu igru nakon koje je uslijedilo svima najdraže čašćenje.

A ne smijemo zaboraviti spomenuti da su nam se pridružili i neki novi volonteri koji su se odmah bacili na posao, pa su tako naši članovi pod vodstvom Patrika Karaman podružili kroz šetnju gradom te nezaobilazno zaustavljanje i kavicu u caffe baru Tena.

„Četvrtkom kod Vretenaca“ aktivnost je projekta „Vretenci upoznaju grad, grad upoznaje Vretence IV“ pod financijskim pokroviteljstvom Grada Slatine.