Na radionicama Vretenaca nastali zanimljivi dekorativni božićni ukrasi

Tradicionalno u ovo predbožićno vrijeme, kao i još nekoliko puta godišnje, slatinska Udruga Vretenac upriliči štandove s radovima svojih članova i njihovih mama. Izložbeni štand postavljen je u petak, 3.12.2021. godine u centru Grada Slatine, a kreativni radovi na njemu izloženi, nastali su zahvaljujući sredstvima, odnosno donacijama skupljenima na prethodnim izložbama i još ponekim privatnim donacijama.

Među radovima su adventski vijenci, božićni vijenci za vrata, čizmice, zvonca, zvijezde, anđelčići i razne druge božićne dekoracije, a sve izrađeno sa puno truda i ljubavi koje su u njih utkali članovi Udruge.

Usprkos hladnoći Udrugu je podržalo puno ljudi koji su kupnjom naših proizvoda donirali svoj novac i na taj način pomogli održavanju daljnjih aktivnosti koje se odvijaju unutar Udruge.

Blagdansko vrijeme je prava prilika za darivanje i u ime Udruge Vretenac, zahvaljujemo se svima na pozitivnom blagdanskom duhu i podršci koja će i nama puno značiti u daljnjem radu i djelovanju.

Također, Udruga se zahvaljuje i Turističkoj zajednici Grada Slatine koja se uvijek pobrine Udruzi osigurati štand i na taj način stvori uvjete za ovu izložbu kreativnih radova.

Fotografije preuzete s portala Radio Slatina